tusiata
Su'e ile ituaiga

fale faafiafia
Yuki Ayamon

Fanau i le 1991, mai le itumalo o Toyama.Tusitala.Talia e Seinendan Link Cui.Matagaluega gaosiga o Seinendan. I le 2011, faʻalauiloa Cui.

"Bungakukai" "Rookie Novel Monthly Review" (2021-2022), "Modern Poetry Notebook" "Aua le Filifili Tauaso Upu" (2020-2022), "Eureka" "Contemporary Colloquial Theatre and Contemporary Colloquial (Aokuso 2022 lomiga) ma isi gaoioiga o se tagata faitio. Mai le lomiga o Tesema 8, o le a amata e Kitanihon Shimbun Zeroni se faasologa o iloiloga o tusi "Faʻamatalaga i le va o Vaeluaga".
[Fa'asolopito o gaioiga]
I le 2013, na manumalo ai i le 1st Sendai Short Drama Award Grand Prize mo "Kids Who Never Stop". I le 2015, na manumalo ai i le Taui Sili i le 3rd Sendai Short Drama Award mo le Insomnia Spread. I le 2019, na manumalo ai o ia i le tusi tala i le 10th Sengawa Theatre Drama Competition mo le "Slander the Tramp".O ana galuega sui e aofia ai le "Kireigoto, Nakigoto, Negoto," "O le Faʻalavelave o le Vaʻaiga," ma le "Malaia e Faʻasaʻo Oe."
[Gane]
Tusitala
【itulau fale】
Twitter】
Su'esu'ega (mo talosaga fa'aalia o mea na tupu)
[Savali i tagata Itabashi]
Muamua lava, ou te talisapaia pe a mafai ona e asiasi i le nofoaga matagofie e taʻua o Atelier Shunpusha i se tasi taimi, ma le manatu ua faaseseina oe. Faatasi ai ma se talafaasolopito o le silia ma le 30 tausaga, o loʻo i ai se siosiomaga tulaga ese ma fola laupapa.E ui lava o se fale talimalo laʻititi, ae o le tele o tusiata o loʻo galulue pea i le tulaga o faʻataʻitaʻiga ua tuʻua le ofaga iinei.E le gata i lea, ona o le faʻalavelave i le Fukushima Daiichi Nuclear Power Plant, o le fale aʻoga na faʻatulagaina o se sone e faʻasaʻo ai, ma o se galuega faʻatasi ai ma se elemene faʻamaumauga na faia e le kalapu taʻaloga a se aʻoga maualuga i Fukushima Prefecture, lea e leai se filifiliga na o le maua a'oa'oga i se fale le tumau, na fa'atinoina.O le fale fa'afiafia e iai fo'i se sao taua i a'oa'oga.Fa'afetai.