tusiata
Su'e ile ituaiga

musika
Yuko Sano

Fanau i le Uarota a Itabashi, Tokyo.O lo'o fa'amautu nei i Lonetona, sa ia fa'afiafia ma faia'oga i le silia ma le 40 'a'ai i le lalolagi, e aofia ai le Malo Tele ma Iapani, atunu'u o Europa, le Iunaite Setete, Amerika Tutotonu ma Saute, ma Saina.O le uluai album "Kotoba" na tosina atu i ai i mekasini faitioga musika.
 I le 15 o ona tausaga, na ia faia ai ma le Tokyo Philharmonic Orchestra ina ua uma ona manumalo i le tulaga muamua i le vaega o le aoga maualuga ma le Grand Prix i vaega uma i le PIARA Piano Competition National Convention.Maua le 16 Itabashi Citizen Cultural Excellence Award.I le faaopoopo atu i ana gaoioiga solo malosi i Iapani ma atunuu i fafo, sa fiafia o ia i galuega faalauiloa talu mai le aoga maualuga.O loo ou feagai ma se tuaoi fou i musika mai se vaaiga ese.O ana vasega matai i atunu’u eseese, o lo’o fa’aaogaina ona tomai e tolu gagana, ma ana konaseti, lea e fa’asalalau tu’usa’o i luga o upegatafa’ilagi i vaiaso uma, ua talia lelei, ma e silia ma le 5 tagata ua mafai ona maua mai i itu uma o le lalolagi. I le 2017, na tofia ai o ia e avea ma faamaopoopo mo le Super Global High School Project ua faamaonia e le Matagaluega o Aoga, Aganuu, Taaloga, Saienisi ma Tekinolosi a le Tokyo University of the Arts Faculty of Music Affiliated Music High School, ma sa tele sona sao i le manuia o le tausaga muamua o le poloketi.
 Fa'au'u mai le Tokyo University of Arts ina ua mae'a ona a'oga i le High School of Music fa'apipi'i i le Faculty of Music, Tokyo University of the Arts.A o i ai i le aoga, sa suesue mo le tausaga i le Liszt Conservatory i Hanikeri.A'oga i fafo i se sikolasipi e a'oga i le Royal Academy of Music i Lonetona.Na ia mauaina le Walter McFarlan Award, le Nancy Dickinson Award, le Maud Hornsby Award, ma le Dip RAM Award, ma faauu i le pito i luga o lana vasega. I le 2016, na avea ai o ia ma Iapani muamua na mauaina se tipiloma maualuga.Na ia aʻoga piano ma Toyoaki Matsuura ua maliu, Kenji Watanabe, ma Christopher Elton, musika potu ma Michael Dusek, ma musika ma Fumiko Ichiyanagi ma Rodrick Chadwick.
 Ina ua uma ona avea ma uluai Iapani Young Steinway Artist i le lalolagi, sa faamaonia o ia o se Steinway Artist (SA) i le 2018.Fa'amauina i le Steinway Headquarters i Niu Ioka mo le ta'aloga ta piano maualuga "SPIRIO", o lo'o avanoa i le lalolagi atoa.O ana ausiaga i le lalolagi atoa ua aloaia e Peretania, ma ua tuuina atu ia te ia le visa sili ona faigata o le Tier-1 Exceptional Talent visa a Peretania.
[Fa'asolopito o gaioiga]
O le taimi nei o loʻo nofo i Lonetona, sa galue malosi o ia i le silia ma le 40 aai i le salafa o le lalolagi, e aofia ai le United Kingdom ma Iapani, atunuu Europa, le Iunaite Setete, Amerika Tutotonu ma Saute, ma Saina.
2020 Yuko Sano Piano Recital "Bridge to the Future" Itabashi Cultural Center Tele Hall
2019 Yuko Sano Concert Tour (Saina/Mexico)
2018 Yuko Sano Concert Tour (Amerika i Saute)
2015~ La Folle Journée au Iapani Area Concert
isi

Fa'asologa o fa'atinoga autu i le lumana'i

Aperila 2021, 4 Yuko Sano Piano Recital
"Alalaupapa i le Lumanai" Vol.2 ~Mai Atu i Atunu'u~
Nofoaga: Tele Hall, Itabashi Cultural Center
Fesili 03-3579-5666

Iulai 2021, 7 Buckingham Festival (UK)
Koneseti Gala i le Po Mulimuli
Beethoven: Piano Concerto Nu.5 "Emperor"

isi
[Gane]
piano masani
【itulau fale】
[itulau facebook]
Twitter】
Instagram】
[Youtube channel]
Su'esu'ega (mo talosaga fa'aalia o mea na tupu)
[Savali i tagata Itabashi]
Talofa, o Yuko Sano lenei, o se ta piano.Sa ou fanau i le Uarota a Itabashi ma sa ou faauu mai se aoga tulagalua a le malo.
O loo ou nofo nei i Lonetona, ae o se fiafiaga tele le auai i gaoioiga faatufugaga i le Uarota a Itabashi, lea sa ou fanau ai ma ola ae ai.
Ou te manaʻo e faʻafetaui luitau eseese faʻatasi ma tagata uma e faʻatamaoaigaina le aganuu ma faatufugaga a Itabashi.
O loʻo matou faʻafouina a matou gaioiga i Iapani ma fafo i luga o le YouTube, faʻasalalau faʻasalalauga mai Peretania, ma Instagram ma isi faʻasalalauga lautele, faʻamolemole resitala ma mulimuli mai e vaʻai i latou.
[Video YouTube]