tusiata
Su'e ile ituaiga

musika
Sayaka Noguchi

Fanau i Maebashi City, Gunma Prefecture.O lo'o nofo nei i Tokyo.

Na amata ona ia taina le piano i le 4 o ona tausaga ma le faaili apamemea i le aoga maualuga.

Fa'au'u mai le Kolisi o Musika a Tokyo.A o i ai i le aʻoga, na ia pasia le Tokyo College of Music solo ma potu suʻega musika o se tagata pese toatasi ma faia i le konaseti tutusa ma le konaseti faʻauʻu.Tokyo Music & Media Arts Shobi Conservatoire Diploma kosi ua mae'a.Semi-finalist i le 2nd Jean-Marie Londex International Competition.E le gata i lea, i le avea ai ma sui o le "D-SAX", na ia faia i Epinal i Pale i le valaaulia a Mr. Fabrice Moretti, o se Farani saxophonist masani.

Sa ia aʻoga saxophone i lalo o Fuminori Maezawa, Hitoshi Nakamura, Otis Murphy, Kazuyuki Hayashida, potu musika i lalo o Yuji Ishiwatari, Yoshiyuki Hattori ma Mariko Hattori, ma jazz i lalo o Rick Overton ma Atsushi Ikeda.

I le taimi nei, i le avea ai o se tagata taʻaloga tutoʻatasi, o loʻo galue o ia i solo, musika potu, faʻaili apamemea, faʻaili, musika tulaga, studio, lagolago ola mo tusiata, ma isi, aʻo aʻoaʻo foi i tua.

E le gata i fa'afiafiaga i fale fa'afiafia, sa fa'aalia fo'i i le tele o fa'afiafiaga fa'amusika, e aofia ai konaseti i fale ma kamupani eseese, e aofia ai fa'alapotopotoga fa'aa'oa'oga ma pati fa'afetai musika i Musika mo Tamaiti.

Saxophone ma piano vaega musika "D-SAX" Sax quartet "Color Saxophone Quartet" "Serendipity Saxophone Quartet" Piano ma sax duo iunite "La Nature" sui.

Tufuga masani ile Kawaguchiko Music and Forest Museum, Yokohama Restaurant Cruise Ship Royal Wing.

Faiaoga Saxophone i Shimamura Musical Instruments ma Gunma College of Music.Faiaoga resitala Yamaha.

Le
[Fa'asolopito o gaioiga]
O faʻamatalaga o loʻo tuʻuina i luga o le upega tafaʻilagi aloaia.
[Gane]
saxophone faapolofesa masani
【itulau fale】
[itulau facebook]
[Youtube channel]
Su'esu'ega (mo talosaga fa'aalia o mea na tupu)
[Savali i tagata Itabashi]
Ina ua uma ona ou siitia atu i Tokyo mai Gunma e auai i le kolisi musika, sa ou nofo i nofoaga eseese, ae ua leva ona ou nofo i le Uarota a Itabashi, ma ua 14 tausaga o ou nofo ai iinei.
Ou te talisapaia pe a mafai ona ou fesoasoani i gaoioiga e mauaa i totonu o le alalafaga e fiafia ai tagata o loʻo nonofo i aʻu lava musika i le taulaga ou te manaʻo e ola ai e faʻavavau.
[Video YouTube]