tusiata
Su'e ile ituaiga

musika
i le kiona

Fa'au'u mai Saitama University Composer, ta ta piano, ta piano.
Sa a’oa’oina le phoenix i lalo o le ta’ita’iga a le ali’i o Tadateru Tadateru, o le sa avea ma ta’ita’i o le sauniga a le Imperial Household Agency, ma le piano i lalo o le ta’ita’iga a Mr. Masaki Hayashi.
I tausaga talu ai nei, o loʻo galue foi o ia e pei o [Yukini] i luga o le YouTube.
Galuega Piano Tele "Suite Suavai"
Ina ua maeʻa le Mafuie Tele i Sasaʻe Iapani i le 2011, na amata ona ou fiafia i saofaga faʻaagafesootai ma volenitia, ma auai i le galuega volenitia mo le Great East Japan Earthquake i le 2011. Sa auai i le 2018 West Japan Torrential Rain Volunteer ma faia se faatinoga alofa i se malutaga.
Ae mo gaioiga i fafo, na ia mauaina ni manatu faʻapitoa ma le avanoa o musika e sili atu i tuaoi aʻo aʻoga i fafo i Tenimaka i le 2012. I le 2014, na ia faʻaalia i le Lithuania's "Now Japan Festival" ma maua ni iloiloga lelei mo lana faʻatinoga maualuga o ana lava fatuga. Ia Aperila 2015, na ia aʻoaʻoina ai se vasega aufaipese i Venesuela, ma ia Aperila 4, na ia aʻoaʻoina ai le jazz i le Edna Manley College of Arts, Jamaica. Ia Setema 2017, na valaaulia ai o ia i le Lithuania "Now Japan Festival" ma auai i le Kimigayo Gagaku ensemble i le Lakapi Ipu a le Lalolagi 2019.
[Fa'asolopito o gaioiga]
Tesema 2019 Hideki Sakomizu Performance Shimokitazawa Otokura
Setema 2019, 9 Gagaku ensemble o le vii o Iapani "Kimigayo" ao lei faia le taaloga Lakapi Ipu a le Lalolagi i le va o Samoa ma Sikotilani.

Setema 2019 Lithuania Now Japan 9 ma Latvia konaseti O le faatinoina o pese na fatuina e le tagata lava ia i luga o le piano ma le Sho Heian Kayo tauloto ua talia lelei.Fa'asalalauga ile Lithuanian National TV

Iuni 2019, 6 Vitio ma Musika Sauniga Piano Suginami Hall

Me 2019, 5 Travelling Concert Sesion Suginami Hall Piano Performance, Music Director

Faia o se vaega o le 2018 mamafa timuga fesoasoani fesoasoani i Iapani i sisifo https://youtu.be/f9xb4L1VET4

Fa'aaliga i le Ogikubo Music Festival ia Novema 2018

Me 2018, 5 Cesion Suginami Hall Piano Performance Music Director

Ia Aperila 2017, na faia ai se konaseti a se faiaoga Iapani i Edna Manley College of Art, Jamaica. (Ina ua uma ona faauu mai le Iunivesite o Saitama, ia Aperila 4, e faavae i luga o lona tomai faafaiaoga i le vasega o le aufaipese a le Venezuelan National Orchestra, sa ia maua le avanoa e aoao atu ai faafiafiaga jazz ma amata ai ona faiaoga.)
Ia Novema 2018, na ia faia Chopin ma Ravel i le Ogikubo Music Festival ma maua ni iloiloga lelei.
2012 Fa'au'u mai le A'oga Fa'a-Tenimaka Egmont Huiskolen
[Gane]
Tulaga, tala gagaku, ta piano
[itulau facebook]
Twitter】
[Youtube channel]
[Savali i tagata Itabashi]
O loʻo matou lafoina musika ma le manaʻo e faʻafiafia tagata o loʻo nonofo i Itabashi o loʻo matou fesoʻotaʻi.O aʻu o se fatupese, ma o le a faʻaauau pea ona ou galue ma le naunau e faʻamalosia tagata uma e ala i aʻu faʻafiafiaga o le sho ma le piano.
Ua tusa ma le XNUMX tausaga talu ona ou siitia atu i Tokyo.A o feagai ma le tele o tagata agalelei, ou te manaʻo e toe totogi i latou i loʻu olaga atoa.Ou te fia faʻaauau pea ona toaga i le lumanaʻi ma lenei manatu.
[Itabashi Artist Support Campaign Entry]