tusiata
Su'e ile ituaiga

musika
Kiyomi Amada

Na mae'a le a'oa'oga tipiloma a Polofesa Franz Donner ma Kurtu Equilz i le semina i le Iunivesite o Musika ma Fa'afiafiaga Vienna.Maea le Tokyo Opera Institute. 1995 Na faia le faitauga muamua. 1999 Faʻaalia i se konaseti i fafo i le Carini Music Festival i Sicily.Na pasi le 18th Itabashi Ward Classical Music Audition.Na maua le 16th Chanson Concours Encouragement Prize ma le 2000th Chanson Concours Singing Prize i le 17.Faia o Itabashi Cultural Goodwill Ambassador i Burlington, Kanata. Koneseti soofaatasi i le Tokyo Opera City Recital Hall i le 2003. 2005 Faia se talatala i le Tokyo Teien Art Museum. I le 2007, na ia faia ai se konaseti a le ekalesia i Roma.Ia Setema o le tausaga lava lea, na ia faia ai se lauga i le Suntory Hall Blue Rose (sa avea muamua ma tamaʻi faletele), lea na talia lelei. I le 9, na ia faia ai se tala i le Sharon Gospel Church, na faia o se tagata pese toatasi i le oratorio "Messiah", ma faia i konaseti salon.I opera, na ia faʻaalia i le "Cosifantutte" Dorabella, "Hansel ma Gretel" Tina, "Rigoletto" Maddalena, "Carmen" Mercedes, ma isi.Sui ole Tokyo Opera Produce.
[Fa'asolopito o gaioiga]
1995 Na faia le faitauga muamua. 1999 Faʻaalia i se konaseti i fafo i le Carini Music Festival i Sicily.Na pasi le 18th Itabashi Ward Classical Music Audition.Na maua le 16th Chanson Concours Encouragement Prize ma le 2000th Chanson Concours Singing Prize i le 17.Faia o Itabashi Cultural Goodwill Ambassador i Burlington, Kanata. Koneseti soofaatasi i le Tokyo Opera City Recital Hall i le 2003. 2005 Faia se talatala i le Tokyo Teien Art Museum. I le 2007, na ia faia ai se konaseti a le ekalesia i Roma.Ia Setema o le tausaga lava lea, na ia faia ai se lauga i le Suntory Hall Blue Rose (sa avea muamua ma tamaʻi faletele), lea na talia lelei. I le 9, na ia faia ai se tala i le Sharon Gospel Church, na faia o se tagata pese toatasi i le oratorio "Messiah", ma faia i konaseti salon.I opera, na ia faʻaalia i le "Cosifantutte" Dorabella, "Hansel ma Gretel" Tina, "Rigoletto" Maddalena, "Carmen" Mercedes, ma isi.
Na te faia se tala fa'atauva'a ile Yokohama Music Hall Selerem.
[Gane]
soprano masani
Su'esu'ega (mo talosaga fa'aalia o mea na tupu)
[Savali i tagata Itabashi]
O tausaga uma lava, matou te fa'afiafia ai ma tagata uma i galuega fa'afiafia e pei o konaseti a aiga ma galuega fa'aopera.Ou te fiafia pe ana mafai ona ou maua se taimi fiafia i musika mai le taimi nei.