tusiata
Su'e ile ituaiga

musika
Masaya Yamaura

Fanau i Aizumisato Town, Fukushima Prefecture.Fa'au'u mai Aizu High School.
Tokyo Music & Media Arts Shobi Department of Orchestral Percussion and Department of Artistic Expression Academy na faauu uma i le pito i luga o le latou vasega.Faaalia i le koneseti o le faauuga.Fa'aalia i le Yamaha Rookie Concert.Ina ua maeʻa, sa ia aʻoga atili o se sui o le potu faʻafiafia a le aʻoga.Na pasi le 21st Itabashi Ward Classical Music Audition.
Saxophone quartet Quatuor B, Saxofox, Circle A Sax, ma le tele o isi faʻalapotopotoga, ma o latou gaioiga e faʻalautele atu i fafo.
Na tatalaina le album solo fou "Sign" ia Iulai 2020.
E le gata i lea, na ia faʻasalalauina le lata i le 10 CD, ma o ana faʻafiafiaga ua matuaʻi iloiloina i vaega eseese, e pei o le mauaina o se lomiga faʻapitoa o le Record Geijutsu Magazine.

I le taimi nei, o ia o se faiaoga i le Shobi Music College, Dolce Music Academy, ma Suganami Musical Instruments.Lagolago le tusiata mo le fa'atupuina o nu'u ma faleteletele galuega toe fa'aola musika.Faatonu o le Itabashi Performers Association.Taitai o le Saxophone Ensemble Kogane Hibiki.
Selmer tusiata.
Na aʻoaʻoina le saxophone i lalo o Yasushi Arai ma le potu musika i lalo o Hitoshi Nakamura.
Sui o le Million Concert Association
[Fa'asolopito o gaioiga]
Fa'aalia i le tele o konaseti sa lagolagoina e le Itabashi Musicians Association.

O le saxophone quartet Quatuor B ma le Saxofox ua silia ma le 50 taimi i le tausaga, ma ua latou taamilo i le tele o nofoaga i Iapani ma atunuu i fafo.

E le gata i lea, na ia faʻaalia i le tele o taʻaloga o se faʻaopoopoga mo au faʻaili ma faʻaili apamemea.
[Gane]
masani
【itulau fale】
[itulau facebook]
Twitter】
Instagram】
[Youtube channel]
Su'esu'ega (mo talosaga fa'aalia o mea na tupu)
[Savali i tagata Itabashi]
Na ou faʻaaluina oʻu aso aʻoga, pasi le Itabashi Classical Music Audition, ma maua le tele o le poto masani i le Itabashi Performers Association.O le a ou faatinoina ma lo’u loto atoa ina ia mafai ona ou toe faafoi atu i tagata uma i le Uarota a Itabashi o loo nofo aitalafu ia te au! !
[Itabashi Artist Support Campaign Entry]