tusiata
Su'e ile ituaiga

musika
Nobuaki Matsumoto

Fanau i le itumalo o Miyazaki.E nofo i le Uarota a Itabashi, Tokyo.
Ina ua uma ona faauu mai le Kolisi o Musika a Tokyo ma se sikolasipi faapitoa, sa ia faamaeaina se kosi faapitoa i le Tokyo University of Arts i le pito i luga o lana vasega.Faatasi ai ma se fesoasoani mai le Meiji Yasuda Quality of Life Cultural Foundation, sa ia aʻoga i le aʻoga faʻauʻu a le Freiburg University of Music i Siamani ma faʻamaeʻaina le kosi i le pito i luga o lana vasega.
Ina ua uma ona faauu mai le Tokyo College of Music, sa ia faatinoina i le konaseti faauuga ma le konaseti fou a le Japan Piano Tuners Association.
Tulaga 1 i le Tauvaga Musika Rookie a Iizuka.Tulaga 1 i le Tauvaga Fa'amanatu a Tokyo Art Center.Fa'ailoga 1 i le Tauvaga Piano Fa'avaomalo a Roquetta City.I le 60th West Japan International Music Competition, na ia manumalo ai i le Suenaga Prize, o le faailoga maualuga lea sa avanoa mo le lima tausaga.
Sa faaali mai o ia i le tele o pese solo ma konaseti musika i totonu o Iapani ma Europa, ma o ana faafiafiaga sa matua iloiloina e le nusipepa a le lotoifale o Badische Zeitung o "se ta piano faamaoni, le maluelue, ma faatuatuaina."Aemaise lava, na ia mauaina le maualuga o le viiga mai itu uma mo ana faatinoga o galuega alofa.
I tausaga talu ai nei, sa galue malosi o ia i matata eseese ma se ta piano ma Ayano Waki, ma sa galue foi i le amataga o galuega a le duo.
Sa ia suesue i le piano ma Kyoko Yano, Chikako Mizutani, Izumie Yamaguchi, Takashi Hironaka, Akiyoshi Sako, ma Michael Leuschner.Master vasega ma Klaus Schilde, Viktor Makarov, Viktor Lyadov ma Konrad Richter.I le taimi nei, a o galue o ia o se tagata pese toatasi ma se potu musika, o loʻo ia auai i le tele o gaioiga e pei o le aʻoaʻoina o tamaiti laiti, faʻamasino tauvaga, ma faʻafiafia i aʻoga.O le sui atoatoa o le Asosi a Faiaoga Piano a Iapani (PTINA).
[Gane]
piano
[Youtube channel]
Su'esu'ega (mo talosaga fa'aalia o mea na tupu)
[Savali i tagata Itabashi]
Sa ou suesue i le piano talu mai le 4 o ou tausaga.Ua taua nei ia te au e pei o le manava.E ala i le piano, o le a ou fiafia pe a mafai ona ou fesootai ma tagata uma i le Uarota a Itabashi ma avea ma se mafutaga e mafai ona faaolaolaina ai le Uarota a Itabashi a o fesootai tagata i tagata.
[Itabashi Artist Support Campaign Entry]
[Video YouTube]