tusiata
Su'e ile ituaiga

musika
Motoi Hiraoka (MOTOY HIRAOKA)

baritone.Fanau i Hiroshima prefecture.E nofo i le Uarota a Itabashi.A o taʻalo i le ulutala o le "The Barber of Seville", "Don Pasquale", ma le "Gianni Schicchi", na ia faia foʻi konaseti ma tala faʻamusika e tuʻufaʻatasia ai pese lauiloa ma taʻaloga e le o noatia i faʻatulagaga masani. faateleina.
Talu mai le 2015, sa matou fuafuaina se konaseti ta'i masina e ta'ua o le "Mo-chan's SORA Color Opera House" i le potu fa'aaliga i Tokumaru, Itabashi-ku, lea matou te tu'uina atu ai pese i le tele o tagata i lalo o le igoa tauvalaau o le "Mo-chan."E iai i le Kamupani Fujiwara Opera.O se sui o le kamupani opera Mondoparrello.Nakao Kensetsu Kogyo Co., Ltd. faipese faapitoa.
[Gane]
Gaoioiga e taulai i musika leo, e aofia ai mea faifaaili, tauloto, ma tala faatino.
【itulau fale】
Su'esu'ega (mo talosaga fa'aalia o mea na tupu)
[Savali i tagata Itabashi]
A o faaauau le konaseti i Itabashi, sa ou faalogologo i tala eseese o tagata, fegalegaleai ma i latou, ma asiasi atu i nofoaga eseese.O le a matou faia ni konaseti masani (e le na o) e mafai ona fiafia i ai le tele o tagata, mai pepe i tagata matutua, aʻo faʻalogologo i leo e pei o i latou e le faigofie ona alu i konaseti mo mafuaaga eseese, pe leai foi se avanoa. e faalogologo i musika ola. Ou te manatu ou te manao e fai.Faafetai lava.
[Itabashi Artist Support Campaign Entry]
[Video YouTube]