tusiata
Su'e ile ituaiga

musika
Shiori Tanaka

Fanau i Sapporo, Hokkaido.
Fa'au'u mai Musashino Academia Musicae ma fa'au'u mai le Toho Academia Musicae.Sa ia a'oga oboe i lalo o Akira Takai, Akira Kitajima, ma Hiromasa Matsuoka.
Asia Youth Orchestra 2018,2019, XNUMX Oboe player.
I le 21st "Great Wall Cup" International Music Competition Wind Instruments General Category A, na manumalo ai i le tulaga muamua ma le Consul General a Saina i Osaka Award.
Le 33rd Ichikawa Rookie Musician Competition Wind and Percussion Division Excellence Award.
I le taimi nei, o le Toho College of Music faʻataʻitaʻiga suʻesuʻe, Senzoku College of Music faʻatinoga tagata faigaluega.
I le faaopoopo atu i le faia o se malo i aufaaili ma faaili apamemea, o loo auai malosi o ia i ensemble (aemaise woodwind quintet) faatinoga tutoatasi ma vasega talisapaia musika.
[Fa'asolopito o gaioiga]
E le gata i le fa'afiafiaina o se malo i au fa'aili, fa'aili apamemea, opera, ma isi, ae o lo'o toaga fo'i o ia i matata eseese e pei o le fa'aalia i konaseti o se tusiata resitala a le Ichikawa City Cultural Promotion Foundation.I le woodwind quintet, na te faʻatautaia aʻoaʻoga i aʻoga tulagalua i le taulaga o Kawagoe o se tusiata R4, R5 na lesitala i le taulaga o Kawagoe, e aofia ai taʻaloga tutoʻatasi ma vasega faʻafetai musika.
[Gane]
Oboe (e masani lava o musika masani, faaili, faaili apamemea, ensemble, vasega talisapaia musika)
[itulau facebook]
Su'esu'ega (mo talosaga fa'aalia o mea na tupu)
[Savali i tagata Itabashi]
Ou te fia auai malosi i gaoioiga musika i le Uarota a Itabashi.
O loʻo matou taulaʻi atu foʻi i konaseti mo tamaiti e iai le quintet woodwind, ma konaseti mo vaitausaga uma ma le manatu o le "faʻalogo faigofie".
Ou te fiafia pe a mafai ona ou faasoa atu le olioli o musika i tagata uma.