tusiata
Su'e ile ituaiga

musika
Masashi Katayama

Fa'au'u mai le Tokyo University of Arts, ma fa'amae'a le ulua'i fa'aa'oa'oga fa'a doctorate i le Graduate School of Music.maua se faailoga o le matuaofaiva.
I le 2004, na ia faia lona amataga i le 25 o ona tausaga i le matafaioi o se auauna tuai i le New National Theatre, Electra.I le avea ai o ia ma se cover cast i lea lava fale faafiafia, sa auai o ia i faafiafiaga eseese ma sa faafiafia faatasi ma le au faafiafia lauiloa i le lalolagi.
[Fa'asolopito o gaioiga]
O le Seiji Ozawa Music Academy "The Marriage of Figaro" na filifilia e avea ma se taʻaloga mo faafiafiaga i Tokyo, Paris, ma Niu Ioka. I le 2018, na ia faia le matafaioi a Simone i le Seiji Ozawa Music Academy "Gianni Schikki" ma faʻaalia i se tala faʻamusika mo tamaiti. Faia i le 2018 Seiji Ozawa Festival "Gianni Schikki". Faʻatasi ma Riccardo Muti o se aitu ma avefeʻau i le 2021 Tokyo Spring Music Festival "Macbeth". Faʻaalia i le ulutala matafaioi i VIVID OPERA TOKYO "Don Pasquale". I le 2022, na ia faia ai i le National Theatre i le Japan Dance Association's "Galaxy Express 999".Faʻaalia i le Shiki Theatre Company "Ondine" e pei o Mato. Maua le tele o ofo e pei o le "Cats" Old Detronomy, "Jesus Christ Superstar" Kaiafa, "The Phantom of the Opera".

[Gane]
opera leo
[itulau facebook]
Su'esu'ega (mo talosaga fa'aalia o mea na tupu)
[Savali i tagata Itabashi]
Talofa tagata uma i le Uarota a Itabashi.
Sa ou nofo i le laufanua lanumeamata lauusiusi o Funato Park talu mai loʻu aoga, ma sa ou galue o se tusiata ma le lagolago a le lotoifale.I tausaga talu ai nei, faʻatasi ai ma le faʻaleleia o telefoni feaveaʻi, ma isi, ua mafai ona faigofie ona matamata i au musika e sili ona e fiafia i ai faʻatasi ai ma ata sili atu.E fa'afefea le fa'alogologo i "musika ola"?Ona o le fa'aletonu o le korona, ua fa'ailoa mai ai le tulaga o fa'alavelave fa'afuase'i, ma ua itiiti avanoa e ta'alo ai ma fa'alogologo i fa'afiafiaga.E tele tusiata matagofie iinei i Itabashi Ward.Fa'amolemole o mai ma fa'afofoga i le mānava o agaga fa'anaunau o le au tusiata! ! .