tusiata
Su'e ile ituaiga

musika
Hiroko Ikeno

Fa'au'u mai le Iunivesite o Waseda.Fa'au'u mai le Tokyo Institute of Technology Graduate School of Environment and Society. Ina ua maeʻa ona galue o se tagata faigaluega a le kamupani mo le 10 tausaga, faʻamaeʻaina le 49th master class o le Nikikai Opera Training Institute.Na faia se ta'aloga ta'aloga atoatoa i le Ofisa mo Mataupu Fa'ale-aganu'u fa'atinoga o le atina'eina o tagata faigaluega "The Magic Flute" Doji II.Czech Music Competition 2018, Vocal Section 1st Prize.I opera, na ia faʻaalia i le "The Marriage of Figaro" Cherubino, "La Traviata" Flora, ma le "Hansel ma Gretel" Hansel.E le gata i le fa'aalia i le Nikikai Salon Concert, ae o lo'o fa'atatau fo'i i pese lotu ma konaseti e pei o le "Requiem" a Mozart ma le "2013th" solo solo a Beethoven.I le avea ai o se "tagata fai pese tutusa" o loʻo faʻaauau ana gaioiga musika aʻo galue o se tagata faigaluega a le kamupani, na ia faʻaalia i le tele o faʻasalalauga, e aofia ai le NHK ma le Asahi Shimbun. Talu mai le XNUMX, ua ia fa'alauteleina ana galuega fa'atino, e pei o le faia o lauga i galuega a tama'ita'i mo tamaiti a'oga maualuluga ma le faia o lauga i le Iunivesite o Waseda.I tausaga talu ai nei, sa ia aʻoga i Suetena ma Siamani.
Na amata galue o se faʻataʻitaʻiga aʻoaʻoga i le 2017. A'oa'oga a Casa da Musica (Potukale) lagolagoina e Tokyo Bunka Kaikan i le 2019!Fa'amae'a polokalame fa'aa'oa'oga fa'aa'oa'oga fa'apitoa mo le galulue fa'atasi.
I le 2021, o le a ia auai i Peretania i JAPAN musika poloketi "Kawasaki ♪ Drake Music Project".I lenei poloketi soofaatasi i le va o Iapani ma Peretania, o se tagata musika i le itu Iapani, na ia fuafuaina ma galue o se tagata autu o le faia o se mafutaga faaleaoaoga musika mo tamaiti aoga maualuga mai aoga manaoga faapitoa, ma lipotia le poloketi i le Minisita o Peretania. Setete.
E fiafia i le fofoina o faafitauli faʻaagafesootai ma le faʻatinoina o agafesootai e ala i faatufugaga, faʻamaeʻaina se aʻoaʻoga matai i le Tokyo Institute of Technology Graduate School ma suʻesuʻega i galuega faʻaagafesootai o mafutaga faaleaoaoga musika.O loʻo galue o ia i aʻoga musika ma suʻesuʻega ma faʻataʻitaʻiga.
I le 2017, na faʻatūina ai Nikikai BLOC Pocket Opera o se faʻalapotopotoga fesoasoani faʻaagafesootai e tagata Nikikai.O lo'o matou galulue i ta'aloga ta'aloga laiti ma le toe fa'afouina o le taulaga e ala i ta'aloga.
Toaga i matata eseese e pei o le faia o konaseti ma le tusiaina o tusitusiga mo tala faamusika.

Sui o Tokyo Nikikai.Sui sui o Nikikai BLOC Pocket Opera, sui o Iapani Sosaiete mo Faiga Faʻaleaganuʻu, faʻamaonia faʻataʻitaʻiga aʻoaʻoga.


[Fa'asolopito o gaioiga]
Tala'aga autu o faatinoga
[opera]
Mozart "The Marriage of Figaro" e pei o Cherubino, "Cosi Fan Tutte" e pei o Dorabella, "The Magic Flute" e pei o Handmaiden III, e pei o Doji II
Bellini's Capuleti ma Montecchi pei o Romeo
Wagner "Rheingold" e pei o Vergunde
Verdi's "La Traviata" pei o Flora
Bizet e pei o Mercedes i le "Carmen"
Humperdinck "Hansel ma Gretel" e pei o Hansel, o se taulaitu

[Oratorio/Concert]
JS Bach "Magnificat" Soprano II solo
O le "Solomon" a Handel e pei o Solomona
Mozart "Requiem" solo solo
Beethoven "Choral Fantasy" atoa solo, "XNUMXth" atoa solo
Rossini "Little Solemn Mass" Contralto Solo

【aoaoga】
Poloketi Ensemble Musika Kawasaki-Drake (Kawasaki City, British Council, Tokyo Symphony Orchestra)
https://www.kawasaki-sym-hall.jp/festa/event/drake-music.php
* O tamaiti e iai manaoga faapitoa ma le au musika Iapani ma Peretania na galulue faatasi i le fatuina o musika, ma o le amataga o le galuega i le lalolagi na faia e le Tokyo Symphony Orchestra.

[Faiga musika]
"O le Faletua a Shakespeare"
"Fili Fa'ailoga"
"Romeo ma Juliet"
"Pocket Opera Masquerade Ball"
"Fafine, tamaloa, fafine - o tagata o le tala faʻamusika na oso ese mai le avanoa ma le taimi!?"

【Isi】
HIBIYA Festival 2021 Koneseti Online
[Gane]
Vocal (mezzo-soprano), a'oga
【itulau fale】
[itulau facebook]
Twitter】
[Youtube channel]
Su'esu'ega (mo talosaga fa'aalia o mea na tupu)
[Savali i tagata Itabashi]
Talofa tagata uma i le Uarota a Itabashi.O loʻu igoa o Hiroko Ikeno, o se mezzo-soprano.
Sa ou fesootai atu ia Itabashi-ku talu ona amata ona ou faia ni lesona leo, ma sa ou nofo aitalafu i ai mo le tele o tausaga.
I tausaga talu ai nei, sa matou galulue ai i gaioiga eseese e ese mai i faʻaaliga ina ia mafai e tagata uma ona maua se mafutaga ma musika e ala i le auai faʻapea foʻi ma le talisapaia.O aʻoaʻoga, fatuga o fale faafiafia musika, ma lesona leo o se tasi o na mea.
I le avea ai ma se tagata musika, ou te fia fesoasoani e faʻaoga musika i tagata uma, faʻamolemole lagona le saoloto e faʻafesoʻotaʻi aʻu.
[Video YouTube]