tusiata
Su'e ile ituaiga

musika
Yuki Takeshita

Fanau i Tokyo.Fa'au'u mai le Iunivesite o Rikkyo, Matagaluega o le Igilisi ma le American Literature.
Sa masani o ia i musika a le ekalesia talu mai lona laitiiti, ma e oo mai lava i le taimi nei o lana galuega o le olaga o se tasi o le aufaipese.

O le taumafai e avea ma se tagata pese pese faapolofesa ina ua uma ona feiloai i se pese pese i le kolisi, na manumalo ai o ia i le tauvaga pese a Iapani i le 1989, na pasia le suega a le Ginpari i le tausaga na sosoo ai, ma amata ai lana galuega o se pepese ola.Seia oo mai i le taimi nei, sa ou pese i le tele o potu, fale nofo, mea na tutupu, ma isi.

I le tolusefulu o ona tausaga, na ia tuuto atu ai o ia lava i ituaiga eseese o musika ma galuega faipese.O se faaopoopoga o lena, i le 30 na ia auai ai i le aufaipese lagolago a Stevie Wonder i Summer Sonic.

Talu mai le 40 o ona tausaga, sa ia tuuto atu o ia lava i gaoioiga solo, tuuto atu o ia lava i konaseti ma le gaosiga o CD, ma ua tatalaina nei CD 7 i le taimi nei. ("Tatalo", "O la'u tamai moli la'u nei", "Chanson Japonaise", "Lost in the stars", "Faavavau", "Maria i le tulimanu o le Ala", "10 Maria i le Alofa", "Pese ma Ta piano e Toatolu" ) Tulaga maualuga.E i ai sona igoa tauleleia mo ana faafiafiaga tulaga ese na ia usuina ai pese lauiloa i Sisifo i le uluai gagana pe faaliliuina i latou i le Iapani matagofie.

I le avea ai o se faiaoga leo, e faavae i luga o le talitonuga e faapea `` e mafai ona atiaʻe tomai ma le tagata lava ia e tusa lava pe a oʻo i le vaeluaga o le matua ma le matutua', o lesona tulaga ese e faʻamamafa ai le leo ma le paʻu ma tuʻuina atu fautuaga e faʻavae i luga o aafiaga musika eseese ua talia lelei. .

E oo lava i le taimi nei, o loʻo ia tuleia i luma ana gaioiga musika ma le fiailoa ma le naunautai mo suʻesuʻega.O le blog "Yuki Daruma no Tsubuyaki" o loʻo manuia foi.
[Fa'asolopito o gaioiga]
Talu ona ou manumalo i le tauvaga Chanson a Iapani i le XNUMX, sa ou pese i le tele o fale ola e aofia ai le "Ginpari", hall i le atunuu atoa, ma konaseti lotu i fafo.

Sa auai i leo lagolago a Stevie Wonder i le Summer Sonic XNUMX.

XNUMX
Saitama Kaikan Small Hall "Yuki Takeshita Chanson Concert"

XNUMX
Iuni, Iulai "E te iloa Françoise Sagan?" konaseti tauloto

XNUMX
Sa auai i le "Ginpari Hour Chansonette Special" (galuega AFF) ia Tesema
[Gane]
Ata, fa'atonuga, tauloto, fa'atinoga (pese)
【itulau fale】
[itulau facebook]
[Youtube channel]
[Savali i tagata Itabashi]
Sa ou fanau ma ola ae i le Uarota a Itabashi ma o loo ou nofo nei i le Uarota a Itabashi.

E le fa'apitoa le fe'ilafi, ae ou te manatu o se nu'u e sili ona nofoia.

Ou te faamoemoe o le a tele atu avanoa mo pese e faalogoina i le Uarota a Itabashi.
[Video YouTube]