tusiata
Su'e ile ituaiga

musika
Imkyon-a

Fanau i Sendai City, Miyagi Prefecture.Ina ua maeʻa aʻoaʻoga i le Tokyo College of Music, na maeʻa vasega i le aoga faʻauʻu lava e tasi.A'o i ai i le a'oga, na faia i se konaseti musika a se potu su'esu'e so'o se tamaititi aoga.I le taimi nei, na te faia solo, musika potu, faʻaili, ma isi, ma aʻoaʻo foi tupulaga laiti o se faiaoga cello.Na ia suʻesuʻeina le cello i lalo o Jun Yamamoto, Soichi Katsuta, Masaharu Kanda, ma Dmitry Fagin.Sui ole Orchestra Triptych, sui ole Itabashi Performers Association, sui ole NPO Iroha Rhythm.
[Fa'asolopito o gaioiga]
2009-2013 Fa'aalia i le "La Folle Journée au Japon" koneseti saoloto.
O loʻo nafa ma le faʻatinoga o musika mo le faʻamaumauga "Wills: Afai e leai ni malosiaga faaniukilia" faʻasalalau i le 2014
I le 2017, na ia pasia ai le suʻega masani ma faʻaalia i konaseti mo le au fai musika o loʻo sau.
Ia Setema 2019, na auai ai o ia i le faatinoga o galuega faaonaponei na faia i Daejeon, Korea i Saute, ma faatinoina le galuega a Mr. Ahn Sung-hyuk.
I le avea ai ma sui o le Orchestra Triptych, na ia faʻaalia i le Akira Fukube 2014th Anniversary Series (2019-2018) ma Isao Tomita: Sounds of Tomita (XNUMX).
I le 2020 ma le 2021, o le a ia faia i le "Concert for Children" o loʻo lagolagoina e le Itabashi Culture and International Exchange Foundation.

[Gane]
musika masani
【itulau fale】
Instagram】
[Youtube channel]
Su'esu'ega (mo talosaga fa'aalia o mea na tupu)
[Savali i tagata Itabashi]
Manuia le aoauli i tagata uma o lo'o nonofo.O le tele o tusiata e nonofo i Itabashi Ward, o se vaega ona o musika ma aoga faatufugaga e lata ane.I le lotolotoi o le COVID-XNUMX faʻafitauli, o fesoʻotaʻiga faʻapitonuʻu ma nuʻu, nai lo le lalolagi, o loʻo toe iloiloina, ma e sili pe a mafai ona tatou faʻasalalauina se aganuʻu mauoa aʻo fiafia vavalalata faʻatasi ma tagata o le lotoifale e ala i le faletupe tusiata.