tusiata
Su'e ile ituaiga

musika
Genki Inoue

Fanau i Osaka City.
Ose faauu mai le Aufaipese a Tama ma Teine o Osaka Sumiyoshi.I le taimi o lana nofoaiga, sa ia faia ma le Kansai Philharmonic Orchestra o se tagata pese toatasi.
Osaka Prefectural Yuhigaoka High School Music Department vasega 13, faauu mai le Kyoto City University of Arts.A o i ai i le aoga, sa filifilia o ia e sau i le "School Recital".Na mae'a a'oa'oga matai i lea lava iunivesite.
Le 69th All Japan Student Music Competition Osaka Tournament University Division 1st place.Le 20th Takatsuki Music Competition, tulaga 2 i le vaega lautele.Filifilia mo le 28th Takarazuka Vega Music Competition.
Le 22nd Wakayama Music Competition Vocal Music Division High School Division Tulaga muamua.1rd Student Music Concours of Japan Osaka Tournament High School Division Manumalo.
[Fa'asolopito o gaioiga]
I taʻaloga opera, na ia faʻaalia i matafaioi e pei o Nemorino i le "Elixir of Love" ma Don Jose i le "Carmen" aʻo i ai i le aʻoga faauu.Ina ua maeʻa le vasega, na ia faʻaalia i le "La Bohème" ma faia le matafaioi a Rodolfo i le aofaʻi o taʻaloga e fa i le 2016. I le 4, na faʻaalia ai o ia o se tagata faʻafiafia i le faatinoga masani a le Kansai Revue Company e avea o se daikan i "Akai Jinbaori". , "Rita" Beppe, "Mary Widow" Camille (tulaga), "Madame Butterfly" Goro, "The Fuga Fa'ataulaitu" Monostatos, ma isi.
I le faaopoopo atu i le tala faamusika, na ia faaali mai o se tagata pese toatasi i Beethoven's Ninth Symphony, Handel's Messiah, Bach's B Minor Mass, Mozart's Requiem, Haydn's Wartime Mass, ma Puccini's Gloria Mass.
I le avea ai ma se tenor talavou, e toaga o ia i le tele o gaioiga eseese, e aofia ai konaseti i fale tausimai, talisapaia o faatufugaga i aʻoga, faʻafiafiaga faleaiga, faʻafeiloaʻiga i faafiafiaga a aufaipese, ma foliga o se faiaoga o le aufaipese ma se taitai.
A o lesitala i Corso Singolo i le Arrigo Boito Conservatory i Parma, Italia, sa ia aʻoga i lalo o Bianca Maria Casoni i Milan.Sui lagolago o le Fujiwara Opera Company.
[Gane]
tenor masani
Su'esu'ega (mo talosaga fa'aalia o mea na tupu)
[Savali i tagata Itabashi]
Sa ou nofo i le Uarota a Itabashi talu mai Aperila 2021.Faatoa amata ona ou nofo iinei, ae ou te faamoemoe e fesootai ma le toatele o tagata e ala i musika iinei i Shintenchi.
O aso faigata o loʻo faʻaauau pea i lalo o le korona fou.Na ou oo foi i le tiga o le faalavelaveina o laʻu suʻesuʻega i Italia e leʻi leva talu ona ou aʻoga i Italia ona o le corona virus.E ui lava i lea, ou te talitonu afai e faaauau pea ona e pepese lelei i musika ma pese, o le a mautinoa lava le tele o au feiloaiga matagofie.
Matou te tulimatai atu e feiloai ia te outou uma.
[Video YouTube]