tusiata
Su'e ile ituaiga

musika
Maiko Soda

Maiko Soda (Soprano)
Fa'au'u mai le matagaluega ta piano a le Kolisi o Musika a Tokyo.Na mae'a le kosi opera i le aoga fa'au'u lava e tasi.Maea le Nikikai Opera Training Institute.Ina ua uma ona faauu, sa galue o se fesoasoani faavaitaimi i le Kolisi o Musika a Tokyo mo le 10 tausaga.
I le faaopoopo atu i gaoioiga konaseti ma ta piano o se pepese soprano, ou te faiaoga i le piano ma musika leo i le Accorde Music School i Itabashi Ward.
Ou te pese ma taina le piano i aoga tulagalua ma aoga laiti, panetariums, mea na tutupu ma konaseti i Itabashi Ward.
[Fa'asolopito o gaioiga]
Maiko Soda (Soprano)
Na avea muamua ma Adina i le opera "Elixir of Love".Taaalo i le matafaioi a Countess, Cherubino i le tala faamusika "The Marriage of Figaro", Pamina i le "The Magic Flute", ma Eliza i le musika "My Fair Lady".
I le 2011 ma le 12, sa auai o ia i se kosi faaleaoaoga leo i Belluno, Italia.Fa'aalia i opera galas i Teatro Castelfranco ma Teatro Belluno.
Na siitia i le Iunaite Setete i le 2011.Na mae'a le Vasega Opera o le Afiafi i le Aoga a le Juilliard. Faia ma le Manhattan Orchestra i le Carnegie Great Hall i Niu Ioka. Aso Fanau o le Tupu o le Emeperoa i le Maota o le Amapasa i Niu Ioka
I le taligasua, na ia usuina ai le vii o le atunuu mo le lima tausaga ma faia se pese solo i luma o amepasa o atunuu taitasi. Fa'asalalauina le CD "The Beauty of Nature" i NY.Fa'aalia i le Opera Gala Concert na lagolagoina e Lyric Opera i le Carnegie Weil Hall.E taalo foi o ia ia Violetta i le tala faamusika "La Traviata" ma Mimi i le "La Bohème". .
Toe fo’i i Iapani i le 2016 ma faia se fa’aaliga i le JT Art Hall.Fa'ailoa le CD "La spagnola" ina ua toe fo'i i Iapani.Fa'afiafia i le 105 tausaga o le aso fanau o le ali'i ua maliu Shigeaki Hinohara, le fa'atonusili o le St. Luke's International Hospital. I le 2017, na ia faia ai le matafaioi a Violetta i le talafa'aalo "La Traviata" i lona atoaga ma maua ai ni iloiloga lelei. Aperila 2021 Tautala solo i Tokyo Bunka Kaikan (Laiti) Hall.
E le gata i konaseti, ae ua sau foi o ia o se malo i le NHK Educational TV "Tutu Ensemble" ma le NHK Radio "Kyo mo Genki Waku Waku Radio".Faʻaalia i se faʻasalalauga faʻasalalau mo le NTV's "Shabekuri 007".
Nikikai sui usufono.Pulefaamalumalu i le Accorde Music School i le Uarota a Itabashi.Ou te aoaoina lesona piano ma leo i tamaiti ma tagata matutua.
Faailoga Sili a le Asosi Koneseti a Iapani Salon.Ua manumalo o ia i le tele o faailoga i le Soleil Rookie of the Year, Omagari Newcomer Music Festival, ma Operetta Competitions.
[Gane]
Vocal (Soprano), Piano
【itulau fale】
[itulau facebook]
[Youtube channel]
Su'esu'ega (mo talosaga fa'aalia o mea na tupu)
[Savali i tagata Itabashi]
Talofa tagata uma i le Uarota a Itabashi.
Ua silia ma le sefulu tausaga talu ona ou nofo i le Uarota a Itabashi.I nisi taimi, ou te faafetai mo le agalelei ma le manatu o tagata uma i le Uarota a Itabashi.
Ou te talitonu o musika o se mea matagofie e mafai ona tuuina atu ai le lototele, faamalologa, ma musumusuga ia i latou e faalogo i ai.
O koneseti ma mea e fai ua faateleina i le Uarota a Itabashi, ma e sili atu pe afai o tagata e le masani ona maua le avanoa e faalogologo ai i musika e tele atu avanoa e faalogologo ai i musika.
Ua tatou ola i se vaitau e mafai ai ona tatou faalogologo i musika i luga o le initaneti, ae o musika ola e aumaia pea ia i tatou se lagona o le manava, malosi, ma le siosiomaga.
Ou te faʻamoemoe o le a faʻaauau pea ona atinaʻe le aganuu a Itabashi Ward i le lumanaʻi.
[Video YouTube]