tusiata
Su'e ile ituaiga

musika
Yoichiro Yamada

Ina ua uma ona faauu mai le Tokiwadai Elementary School ma Kami-Itabashi Third Junior High School, faauu mai le Iunivesite o Senzoku Gakuen Music Department Vocal Music Department ina ua maeʻa le Tokyo Metropolitan Bunkyo High School.ma fa'amae'aina le a'oa'oga fa'apitoa.

Sa amata ona ia taina kitara ma le eletise ina ua i ai o ia i le aoga maualuga, ma ina ua i ai o ia i lona tausaga muamua i le aoga maualuga, sa faatosinaina o ia e le ta kitara lauiloa o le flamenco o Paco de Lucía.

Kolosi i ni nai taimi.
Na ia faia vasega ma le flamenco guitar virtuosos Juan Manuel Cañizares ma Manolo Sanlúcar, ma auai i vasega ma le ta kitara masani lauiloa i le lalolagi o Maria Estelle Guzman.
 
I le faaopoopo atu i solo kitara e pei o konaseti ma uluai pese uma, siva siva, foliga i mea eseese, auai i flamenco faatinoga i Xuchang, Saina, faatinoga ola e fusia musika Arapi ma flamenco, ensembles ma fagufagu, ma isi, Granada, Sepania Faatinoga. i nofoaga eseese ma ensemble eseese, e pei o faafiafiaga i le National Art Center, Tokyo Metropolitan Art Museum, ma cafe spaces.
E le gata i le aoaoina o tupulaga laiti, i tausaga ua mavae sa galue foi o ia i musika faaSipaniolo, ma o loo faafiafia i nofoaga eseese o se tasi o nai tagata ta kitara e masani lelei i musika masani ma le flamenco.
[Fa'asolopito o gaioiga]
1997 Auai i le tele o faʻataʻitaʻiga faʻataʻitaʻiga na galulue faʻatasi i tala ma flamenco, e aofia ai le "I le va o Laau Olive ma Punavai (Federico García Lorca XNUMXth Anniversary Pre-Performance)" (Shinjuku Lumine ACT Hall)
2001 "Sound of Falla Andalusia" Concert with original music (Nippori Sunny Hall Concert Salon)
2003 Fa'aalia i se konaseti tuto'atasi (musika fa'aonaponei).
2006 Auai i Miyakojima Flamenco Live (Miyakojima, Okinawa Prefecture)
2007 Auai i Xuchang flamenco faatinoga (Xuchang, Saina)
2010 "Road to Andalusia" Stage tuufaatasia flamenco, musika Arapi ma siva manava (Nishi Nippori Alhambra)
2018 Faia i Colegio Mayor (Granada, Sepania)
2019 Fa'atino ile FLAMENCO DE “VIENTO” Vol.5 (Chitose, Hokkaido)
Etc
[Gane]
O musika masani faaSipaniolo ma le kitara flamenco
【itulau fale】
[itulau facebook]
Instagram】
[Youtube channel]
Su'esu'ega (mo talosaga fa'aalia o mea na tupu)
[Savali i tagata Itabashi]
I nai tausaga ua tuanaʻi, sa ou talanoa e uiga i le gagana Sipaniolo e pei o "Taaloga Faʻasaina", "Memories of the Alhambra", ma le "La Belle's Bolero", pese flamenco, ma isi. A o lalagaina le tala, o loʻo matou faia ni gaioiga faapena. e oo lava ia i latou e fou i musika faaSipaniolo e mafai ona faigofie ona aoao ma fiafia i musika faaSipaniolo i se avanoa lata ane e pei o se cafe space.

O aʻu o se tagata nofomau o Itabashi talu ona ou manatua, o lea ou te manaʻo e faia le tele o fesoʻotaʻiga ma tagata o Itabashi e ala i musika.
E fa'afefea le fa'agaloina o lou olaga i aso uma mo sina taimi ma fa'alogologo i musika fa'a-Sipaniolo?