tusiata
Su'e ile ituaiga

musika
Takamori Arai

Fa'au'u mai le Tokyo University of Arts i le pito i luga o lana vasega ma manumalo i le Acanthus Music Award.Na manumalo o ia i le Ibra Grand Award muamua Iapani e ala i le autasi faaiuga a faamasino, ma tosina mai ai le mafaufau o lana faatalanoaga ma Mrs. Devi Sukarno, o le sa avea ma taitaifono o le au faatonu, sa faaalia i le mekasini o meafaifaaili o manoa Sarasate.Carnegie Hall i Niu Ioka ma tausamiga musika i Sicily, Italia.
Fanau i Nagoya City.Na a'oa'oina le taina o le vaiolini i le Suzuki Method i lalo o Katsumi Miyajima.Ina ua uma lena, sa ia suesue i lalo o Eriko Ichikawa i le Aoga Musika Nagoya, ma ina ua uma ona auai i le aoga tumaoti Nanzan High, ulufale atu i Tokyo Iunivesite o Arts.I le taimi o lona taimi i le iunivesite, sa ia faatinoina ma Kazuki Sawa i le konaseti taeao, Douglas Bostock i le konaseti e faalauiloa ai le au faauu fou, ma Ken Takaseki i le koneseti miti a le lotoa tatala ma le Geidai Philharmonia, ma sa filifilia e avea ma se tagata pese toatasi i le tele o taimi. .
Sa ia aʻoga i lalo o Takashi Shimizu, Edward Schmieder, Pierre Amoyal, Esther Pelleni, ma Yang Sungshik.Sa a'oa'oina musika potu i lalo o Katsuya Matsubara, Takako Yamazaki, Toshihiko Ichitsubo, ma Susumu Aoyagi.Sa a'oga i fafo o se tagata a'oga sikolasipi atoa i le Temple University i le Iunaite Setete.Fa'afiafiaina ma le Fa'aili a le Temple Symphony Orchestra, fa'atautaia e David Haythe.Ina ua toe foi i Iapani, faauu mai le Tokyo University of the Arts Graduate School.
Filifilia mo le Tauvaga Musika a Iapani, semi-finalist i le Bartok International Violin Competition, ma le tele o isi faailoga. I le 2014, na filifilia ai o ia mo le poloketi lagolago musika a le Yamaha Music Foundation.
I le 2019 ma le 2021, o le a fa'afiafia ai i le Los Angeles Ipalupiti International Music Festival.A'o galue malosi i vaega o musika solo ma potu, o lo'o auina atu fo'i o ia e le General Incorporated Foundation Regional Creation ma fa'atautaia galuega fa'alauiloa i a'oga tulagalua ma a'oga maualuluga.I le taimi nei, Tokyo University of Arts COI Faufautua, Musashino Academia Musicae Graduate School Commissioned Performer.
[Fa'asolopito o gaioiga]
2019 tausaga
Fa'aalia i le fa'ailoga fa'ailoga fa'ailoga i le Tokyo University of the Arts Graduate School
2020 tausaga   
O lo'o pule i le ta'ita'i koneseti solo ma le vaiolini solo i le "Akira Senju Calendar Concert 2020"                               
2021 tausaga                        
La Petite Fol Journée Marunouchi Area Concert [Sauniga na faia e Tokyo University of Arts (SP program)] Fa'atasi ma Peresitene Kazuki Sawa o le Tokyo University of Arts https://www.youtube.com/watch?v=MmadEBhZLiE 
E le gata i lea, na ia faʻaalia i le tele o konaseti i fafo ma konaseti faleaiga.  
[Gane]
vaiolini
Instagram】
Su'esu'ega (mo talosaga fa'aalia o mea na tupu)
[Savali i tagata Itabashi]
E fai foi a matou koneseti ma talanoaga faaleuo e mafai ona fiafia ai tagata uma, aemaise lava i le Uarota a Itabashi.I le faaopoopo atu i musika masani, o loʻo i ai foi a matou faʻasalalauga o pese pese matagofie e pei o le "Hamabe no Uta", "Hatsukoi", ma le "Yoimachigusa", ma matou te mananaʻo e faʻalogo atili tagata i leo matagofie o le vaiolini.
[Video YouTube]