tusiata
Su'e ile ituaiga

faafiafiaga
Takashi Osaka

Ina ua uma ona faauu mai le matagaluega musika komepiuta o lenei kolisi faaeletonika, sa ia aoga i fafo i le Liverpool Institute For Performing Arts i Peretania ma faamaeaina le Bachelor of Arts i Musika.
Ina ua toe foi atu i Iapani, sa ia naunau e atiina ae le Satsuma biwa, o le tulaga sili lea na ausia e le tama o lona tama matua o Shizumizu Matsuda, ma suesue i lalo o Kakushin Tomokichi.
I le 2002, i le faamanatuina o le 35th anniversary o le Iapani Ikebana Art Association, faatasi ai ma Master Kakushin Tomoyoshi, sa faamamaluina o ia e faatino i luma o Her Imperial Highness Princess Hitachi, ma laa i luga o le tulaga mo le taimi muamua. Fa'au'u mai le vasega 49 o le NHK Hogaku Technician Training Association.Na a'oa'oina auala pese ma ginei i lalo o Seirin Tsubota.
Na aʻoga Kinshin-ryu Biwa i lalo o Josui Itakura.
Ia Me 2013, na ia faia ai se faatinoga o le faapaiaga i le 5th Enoshima Shrine Dedicated Biwa Festival.E le gata i lea, o loʻo ia faʻatupuina ma le faʻatupuina gaioiga eseese e pei o le faʻatasi ma musika o isi ituaiga.Faiaoga faavaitaimi i le Faculty of Education, Ehime University.
[Fa'asolopito o gaioiga]
Fa'aalia i le Fa'amanatuga o le 35 Tausaga o le Asosi a Tufuga a Iapani Ikebana
Faʻaalia i le "Hana Ichigo" saunia e Kakushin Tomoyoshi ma Satsuma Biwa
Fuafuaina ma faia le "Hanahitoe", o se vaega o soo o Tomoyoshi Kurushin
Fa'aalia i le "Hogaku Ishin collaboration" e Lana Afioga Damon
Faaalia i le Tokyo Opera City Omi Gakudo "Lunchtime Concert"
Faʻaalia o se tagata musika i le tala faʻasolopito a le NHK "Taira no Kiyomori"
Tele foliga e pei o
[Gane]
Satsuma Biwa
【itulau fale】
[itulau facebook]
Twitter】
Instagram】
[Youtube channel]
[Savali i tagata Itabashi]
E le tele ni avanoa e iloa ai le leo o le biwa, ae o le taimi lava e te faʻalogo ai, ou te manatu o le a faʻafiafiaina oe i le matagofie o musika biwa!
Ou te fia faasalalau atu le tala faasolopito ma le aganuu a Itabashi Ward!