tusiata
Su'e ile ituaiga

faafiafiaga
Folk Song and Dance Troupe Aramaza

O le Aramaza o se kamupani pese ma siva na faavaeina i Itabashi, Tokyo i le 1966, ma e masani lava ona faia i le taulaga o Tokyo.
O faatufugaga a tagata e pei o talipalau a Iapani, siva, ma pese, na fananau mai i olaga o tagata, ua faatumulia i lagona o tagata faigaluega, o le tamaoaiga o le natura ma le fiafia i le olaga, o le poto o le ola, o le fiafia o le fefaasoaaʻi. , ma le tomai e manumalo ai i faigata, e tamaoaiga i le malosi ma le pupula.
O lo'o fa'aauau pea ana galuega a Aramaza e o'o mai i le taimi nei ma le lagolago ma le fa'aalofa o le to'atele o tagata faigaluega, ina ia toe fa'atupuina nei fa'afiafiaga a tagata ma avea ma "malosi e ola ai taeao" mo tagata faigaluega fa'aonaponei.E eseese ituaiga o fa'afiafiaga, e pei o fa'afiafiaga i totonu o fale tele, matamata i patī i fa'apotopotoga e pei o a'oga pepe, a'oga, ma fale uelefea, ma fa'aaliga i fa'afiafiaga.I le avea ai o se vaega o a matou taumafaiga e faʻalauiloa mea faʻamusika masani a Iapani e pei o taiko taiko, siva a tagata, ma faʻaumu shinobue, matou te auai foi i le tele o gaioiga, e aofia ai aʻoaʻoga i Itabashi ma malaga faapisinisi.
[Fa'asolopito o gaioiga]
E tusa ma le 2019 fa'afiafiaga i le 220 (Fa'atama'i a'oga: pe tusa ma le 120 a'oga / A'oga Tulagalua: pe tusa ma le 30 a'oga / Fa'afiafiaga fa'aitulagi lautele: tusa. 20 / Isi va'aiga vaega, ma isi)
E oo mai i le taimi nei, ua faia lautele i nofoaga faaleaganuu i totonu o le uarota, e aofia ai Itabashi Ward Cultural Center, e pei o pati matamata vaega, faafiafiaga faaitulagi, ma faafiafiaga o le tausaga.
O se tuufaatasiga o faatufugaga a tagata "Festival of Fruitful Prayer and Life" Matagaluega o le Soifua Maloloina, Leipa ma le Uelefea Social Security Council Child Welfare Meatotino Faaleaganuu "Galue Fautuaina Faapitoa"
Maua le 2019 Child Welfare Cultural Award Galuega Fautuaina na filifilia e le Faalapotopotoga mo le Faalauiloaina o le Soifua Maloloina o le Atinae o Tamaiti ma le Faalapotopotoga o le Atinae o Tamaiti.
[Numera o tagata]
15 igoa
[Gane]
Fa'afiafiaga a tagata e pei o talipalau Iapani, siva, pese, ma mea faimusika Iapani
【itulau fale】
[itulau facebook]
Su'esu'ega (mo talosaga fa'aalia o mea na tupu)
[Savali i tagata Itabashi]
Na fanau Aromaza i Itabashi, ma mo le afa seneturi, sa matou galulue ai ma tagata o Itabashi e faalautele atu gaoioiga a tagata taaalo faatufugaga e pei o talipalau Iapani, siva, ma pese.O talipalau ma siva taiko ua faafaileleina i le tausamiga e siitia ai lou agaga ma siva ai lou loto, e taumasuasua i le malosi e maua ai le malosi e te ola ai i le lumanai.Matamata i talipalau ma siva a Aramaza!faalogo! !Tofo i ai! ! !Tatou fiafia fa'atasi i fa'afiafiaga a tagata Iapani!
[Itabashi Artist Support Campaign Entry]