tusiata
Su'e ile ituaiga

musika
leo cafe

E le masani ona galue e pei o se piano ma vaiolini duo iunite "Oto Cafe". Na matou faia lenei vaega i le 2 tausaga talu ai ma le manatu e faapea "Matou te mananao ia matou tagata faatau e malolo ma fiafia e faalogologo i pese matou te mananao e taina i le taimi nei i se nofoaga masani."Matou te taina ituaiga musika eseese, e masani lava o musika masani, i cafes, galleries, ma isi, mo konaseti tutoatasi ma talosaga mo faʻatinoga, faʻapea foʻi ma faʻaaliga volenitia i fale ma falemaʻi.Shizuka Iwabuchi (piano) Fa'au'u mai le Kolisi o Musika Kunitachi fa'apitoa i le piano.Eria Fussho (vaiolini) faauu mai Musashino Academia Musicae.
[Fa'asolopito o gaioiga]
2015-2019 (I le 2020, o gaioiga e taofia ona o le taofiofia o Corona)
Koneseti cafe fuafuaina e le tagata lava ia na faia 7 taimi
Cafe Two Ten Jack (Wako), La Famille (Funabashi), Backstage (Rakuya Nakameguro), La Pointe (Kagurazaka) O isi mea manogi manogi (Higashi-Shinjuku Live House), faʻafiafiaga nofoaga tutotonu, koneseti ofo a le aufaipese Na ia faia foi o se malo asiasi. i se fale tausi soifua faapitoa i le Aai o Fujisawa.
[Numera o tagata]
2 igoa
[Gane]
Musika eseese e mafai ona fiafia latalata ia te oe, aemaise musika masani
Su'esu'ega (mo talosaga fa'aalia o mea na tupu)
[Savali i tagata Itabashi]
I le nofo ai i le Uarota a Itabashi a o ou laitiiti, o Itabashi o se nuu masani ma faauo e i ai foi se fale musika matagofie.I le avea ai o se puna o aganuu ma faafiafiaga e vavalalata ma olaga o tagata nofoia, ou te faamoemoe o le a aoga faafiafiaga i tulaga eseese.
[Itabashi Artist Support Campaign Entry]