tusiata
Su'e ile ituaiga

musika
TriOrganic

TriOrganic

====
O se vaega musika potu ma se fatuga tulaga ese o le fagufagu, bassoon, ma le kitara masani.O lana metotia le maluelue, musika, ma le leo tulaga ese ua maua ai e ia se talaaga maualuga.O le taumafai e aumai ni fatu pese mai Iapani ma fafo e tusia ni galuega fou mo lenei faalapotopotoga o loo faatosina mai foi.
===


Mai Suzuki fagufagu

Ina ua uma ona aoga i Gunma Prefectural Maebashi Girls' High School, na faauu mai le Nihon University College of Art, Matagaluega o Musika, Strings, Wind and Percussion Course ma tulaga maualuga.Na maua le fa'ailoga mamalu ma le fa'ailoga a le Dean.Fa'au'u mai lea lava a'oga fa'au'u.Tauvaga Fuuga Fa'a Iapani 2007 Tulaga Muamua.Fa'atuina CD CD e lua o se fa'aili fa'aili fa'aili.Sui o le TriOrganic chamber music group with flute, bassoon and classical guitar.I le taimi nei, aʻo atinaʻeina le tele o gaioiga faʻatinoga, o loʻo ia auai foi i aʻoaʻoga musika i vasega manaʻoga faʻapitoa.


Juri MIYAZAKI fagott

Fa'au'u mai Sapporo School of Education, Hokkaido University of Education, ma fa'amae'a se a'oa'oga fa'apitoa i Tokyo University of the Arts. 99 Tauvaga Musika Fa'atama'ita'i Iapani Tulaga 3.I le taimi nei, a o galue o se bassoonist mo le Geidai Philharmonia Orchestra, Yokohama Sinfonietta, ma Theatre Orchestra Tokyo, sa ia faia foi o se malo i aufaaili i Iapani atoa.O loʻo galue foi o ia i faʻalapotopotoga e pei o faʻaaliga musika, musika potu, fale puʻeina, ma aʻoaʻoga mo le au laiti ma le fiafia.Chamber music TriOrganic sui pulega ma le fagufagu, bassoon ma le kitara masani.


Kitara Yasuhito UDAKA

Fa'au'u mai le Toho Gakuen University Junior College Department of Guitar.Manumalo i le 16th Japan Guitar Ensemble Competition.I le avea ai ma se ta kitara "Ichimujin", sa ia vaaia le pese faaiu mo le tala faasolopito o le 2010 NHK "Ryomaden" mo le 12 tausaga.I le fatuina o gaioiga, sa nafa ma le musika mo le Rugby World Cup 2019 VP, lea na faia mo le taimi muamua i Asia, ma le pese autu mo Kochi Ryoma Airport.I le taimi nei, i le faaopoopo atu i le atinaeina o gaoioiga solo e taulai atu i masterpieces kitara, o loo malosi foi o ia o le taitai o le fagufagu duo "Albol" ma le iunite "Otobana" o le fagufagu x kitara x tala - leo ma le tala.Pulefaamalumalu i le Aoga Musika a Uko.Toho Educational Research Institute Toho kosi a'oa'o kitara.Faiaoga faavaitaimi i le Toho Gakuen College of Art.
[Fa'asolopito o gaioiga]
Na faia i le 2012 e Mai Suzuki i luga o le fagufagu, Juri Miyazaki i luga o bassoon, ma Kengo Yabuta i luga o kitara masani.

Fa'aaliga muamua na faia i le Gallery Monma i Sapporo ia Iuni 2013, 6 ma le Tokyo Opera City Omi Gakudo ia Iuni 9, 6

Setema 2014, 9 Le Queres Minami-Maruyama Museum Hall i Sapporo, Setema 21 i Tokyo Opera City Omi Gakudo Regular Performance vol.

2015/10/12 Special Live <Paraphrase> i le hall60 i Tokyo, Oketopa 10 i le KK Music Hall i Sapporo

Tesema 2015, 12 Fa'atinoga fa'apitoa 〈Fa'atinoga masani i totonu o se fale teuoloa piliki〉 sa faia i le Faleoloa Piliki Art Maebashi i Maebashi City.

Setema 2016, 9 Le Keres Minami Maruyama Museum Hall i Sapporo, Setema 19 Fa'atinoga masani vol.

Aperila 2019, 4 Fa'afiafiaga masani <Flora Shoyo> faia i le Dolce Gakki Tokyo Artist Salon "Dolce"

I le 2020, o le a suitulaga ai Mr. Yasuhito Udaka ia Mr. Yabuta o se ta kitara.

Aukuso 2020, 8 LIVE & ONLINE hybrid concert <spin-off! 〉Uu, tufatufaina ola, tufatufa fa'amaumauga, toe tufatufaina atu fa'amaumauga.

I le aso 2021 o Me, 5, o se fa'aaliga fa'apitoa <seamless... Sakiharu no Epigraph> o le a faia i Anyoin Rurikodo i Itabashi Ward, ma o le a fa'asalalauina sa'o ma fa'aputuga.

I le aso 2021 o Setema, 9, o le a faia ai se faafiafiaga tulaga ese <Musical Sparkle> i le Tokyo Raon Guitar Museum i Ibaraki Prefecture.

O Oketopa 2021, 10, o se faatinoga masani vol.O le a tufatufaina atu le fa'amaumauga a le fa'atonu.

I le aso 2021 o Setema, 9, o le a faia ai se fa'aaliga fa'apitoa <Sound and Time Space Connected from Shiraoi> i Shiraoi Creative Space "Kura" i Shiraoi Town, Hokkaido.

I le aso 2021 o Novema, 11, o le a faia ai se fa'aaliga fa'apitoa <New Door to Brick Warehouse> i le Maebashi Art & Culture Brick Warehouse.

I le aso 2021 o Tesema, 12 (fa'avae tu'ufa'atasi o aia a tagata lautele), o le a faia se fa'aaliga fa'apitoa <Former Furukawa Residence Special Venue Concert> i le Former Furukawa Residence of the Otani Museum of Art.


Ia Tesema 2021, 12, i le Dolce Musical Instruments Tokyo Artist Salon “Dolce”, <The Opera “Hansel and Gretel” and the Forest of Music Drawn” o le a faia, tufa tuusa’o, ma tufatufaina atu faamaumauga.

I le aso 2022 o Fepuari, 2, na faia ai le <The Most Secret Concert> i le Move Machiya Move Hall.

O Aperila 2022, 4, na faia ai se fa'aaliga fa'apitoa <Secret Thread of Music> i le Measina a le Lalolagi Tomioka Silk Mill National Treasure "West Cocoon Storage".

I le aso 2022 o Iuni, 6 (Public Interest Incorporated Foundation), o se fa'aaliga fa'apitoa <O le po manogi mai le Former Furukawa Residence> o le a faia i le Otani Museum of Art's Former Furukawa Residence.

I le aso 2022 o Iulai, 7, o le a faia ai se faafiafiaga faapitoa <Eternal...> i Anyoin Rurikodo i le Uarota a Itabashi, ma o le a tufatufaina atu le faʻamaumauga a le faʻatonuga o faʻamaumauga.

I le aso 2022 o Setema, 9, o le a faia ai se faafiafiaga faapitoa <Sound World Created by a Concert Hall mo le 3 Tausaga> i le Tokyo Raon Guitar Culture Center i Ibaraki Prefecture.
[Gane]
musika potu
[itulau facebook]
[Youtube channel]
Su'esu'ega (mo talosaga fa'aalia o mea na tupu)
[Savali i tagata Itabashi]
Talofa!O lo'u igoa o TriOrganic, o se ta'i tolu o fagufagu, bassoon, ma kitara masani!

E oo lava i le talafaasolopito umi o musika masani, o la tatou tuufaatasiga o musika potu e matua seasea lava ma seasea.Ae o se tuufaatasiga e foliga mai e matua mauoa, mafanafana, ma ootia loto.

Ona o le pau lea o le paionia i le lalolagi e galue i lenei tuufaatasiga, na te suʻesuʻeina ma faʻalauteleina lana lisi, ma tulituliloaina le fia iloa atamai e faʻavae i luga o lona talitonuga malosi e manaʻomia le aganuu, lototele, ma le faʻamoemoe mo le loto o le tagata. se konaseti o le a lagolagoina le.

E sili pe a mafai ona tatou fatuina ni taimi e faʻafefe ai lagona e lima e ala i le vavalalata vavalalata ma tagata o Itabashi, ma aumaia le malamalama o le leo i loto o le tele o tagata.

Faafetai mo lau lagolago faifaipea o le TriOrganic!
[Video YouTube]