tusiata
Su'e ile ituaiga

musika
Thalia Quartet

Koko Yamada, Mayuko Hiyoshi, Saya Watanabe, ma Miu Ishizaki na fausia i le 4 aʻo aʻoga i Tokyo University of Arts.Na manumalo i le fa'ailoga 2014 i le 2015 Salzburg-Mozart International Chamber Music Competition ma le fa'ailoga 3 i le 3rd Munetsugu Hall String Quartet Competition.

Mai le 2016, na ia suia ai lona 2nd vn ia Rinako Osawa ma faʻaauau ana gaioiga, ma faia lana amataga Peretania i Lake District Summer Music i le tausaga lava e tasi.Sa ia faia ni resitara i nofoaga eseese i le Itumalo o le Vaituloto ma ua talia lelei.

I le 2017, na auai i le Chilingirian Quartet Summer Course na faia i Egelani.Na manumalo i le fa'ailoga 4 i le 1th Munetsugu Hall String Quartet Competition.Na maua le 28,29,31th, XNUMXth, ma le XNUMXst grants mai le Matsuo Foundation mo le Faalauiloaina o Saienisi.

Suntory Hall Chamber Music Academy 5th uso a tagata.Sa auai i Mataupu 15,16,17, 4 ma le XNUMX o le Poloketi Q. Faʻaalia i luga o le polokalame musika a le NHK "Larala Classic" ma le "Classic TV".A'oga i lalo o Nobuko Yamazaki ma Kazuhide Isomura.I le taimi nei, o Koko Yamada, Hiromi Nimura, Saya Watanabe, ma Miu Ishizaki o loʻo galulue.
[Fa'asolopito o gaioiga]
Yuki Hyakutake i Munetsugu Hall, Kazuki Sawa i Geidai 130th Anniversary "Geidai Tea Ceremony", Tsuyoshi Tsutsumi i Toyama Chamber Music Festival, Quartet Excelsior i Dai-ichi Seimei Hall, Yamazaki i Philia Hall Co-starred with Nobuko.Na pasi le su'ega mo le "Recital Series" na lagolagoina e le Japan Federation of Musicians, ma faia ai se faitauga i le Tokyo Bunka Kaikan Small Hall. Ia Oketopa 2021, na ia faia ai lana uluai faafiafiaga solo i Hakuju Hall faatasi ai ma le lagolago a le Enomoto Cultural Foundation.
[Gane]
masani
【itulau fale】
[itulau facebook]
Twitter】
Instagram】
Su'esu'ega (mo talosaga fa'aalia o mea na tupu)
[Savali i tagata Itabashi]
O matou o Thalia Quartet, o se vaega o manoa quartet e faavae i le Uarota a Itabashi. "Thaleia" o se tasi o atua fafine e toatolu i tala faasolopito Eleni, ma o le igoa o le atua fafine o loʻo faʻatusalia le "fuga, manuia, ma le manuia."Peita'i, e le'i fa'atatau lava a tatou fa'afiafiaga mo le pupula mai fafo.Matou te faʻamoemoe e toso mai le "lalelei moni" o loʻo nofo i le loloto o galuega sili ona lelei e ala i le tulituliloaina o le "foliga lelei" o musika e aunoa ma le faʻafefeteina, faʻatasi ai ma le faʻaogaina o le aʻoga faʻapitoa, o le ensemble saʻo tulaga ese i le quartet tumau.E ala i le fa'afeso'ota'ia o i latou, o le a "fuga" se lalolagi mauoa i ou luma...O le lalolagi lenei o musika o lo'o tatou tuliloaina.