tusiata
Su'e ile ituaiga

musika
Yodel Kitagawa Sakura ma Edelweiss Musical Kanten

Yodel Kitagawa Sakura ma Edelweiss Musical Kanten
Faavae i le 1994.O se faaili faapolofesa e taina musika mai Siamani, Suitiselani, ma Ausetalia.Yodeling Fa'atotonugalemu i le yodeling a Sakura Kitagawa, o le trombone, alphorn, cowbell, ma siva auai e iloga i se tulaga susulu ma tagata e mafai e tagata uma mai tamaiti i matua matutua ona fiafia i ai.O sui uma o ni musika faapolofesa na faauu mai kolisi musika.

Seia oʻo i le 2019, o le a matou faia 200 laasaga i le tausaga i le atunuʻu atoa. Mai le 2020, na siitia ai le nofoaga i luga o le initaneti, ma i le 2020, na faia ai se konaseti i luga o le initaneti mo le 70 aso.
O loʻo matou suʻesuʻeina i aso uma le tulaga o le ola i le lelei o luga ole laiga.
Ou te lelei foi i le taalo i luga o le initaneti malaga pisinisi.

O le faʻaupuga o le faia lea o se mea ina ia mafai ai e tagata faʻatau ona miti.Ina ia e lagona le mapusaga ma le fiafia.





Alalesi YouTube Fesootai
① (Ioe) Poloketi Sakura
https://m.youtube.com/user/sakurakikaku1

②Yodel Sakura Kitagawa ma Edelweiss Music Kanten faʻatinoga vitio ma isi.
https://m.youtube.com/user/edelweisss...
[Fa'asolopito o gaioiga]
★ Yodel Kitagawa Sakura ma Edelweiss Music Kanten e tuʻuina atu faʻafiafiaga i vaaiga eseese e pei o le tele o konaseti a le aiga, faʻalapotopotoga faʻapitoa, mea eseese, Oktoberfest, aʻoga, aʻoga pepe, vaega faʻafetai a le aoga tulagalua ma aoga maualuga i le atunuʻu atoa.

★Sui yodel Sakura Kitagawa
Fa'auu mai le Kunitachi College of Music Department of Vocal Music, Nikikai opera sui, yodeling pese
I le 2008, na faʻamaonia ai o ia o le vasega maualuga o le vasega 1 (Erste vasega) i le Yodelfest na lagolagoina e le Swiss Federation, ma ua faʻamaonia i le tele o taimi seia oʻo i le 2018.
I le 2009, na ia lolomiina le uluai Iapani Swiss yodelling CD i Suiselani, lea na avea ma autu vevela i le aufaasālalau i le lotoifale.
I le 2011, o ia o le uluai malo Asia na sau i le nofoaga o Hofbräuhaus mo le 6500 tagata i le Oktoberfest i Munich, Siamani.
I Iapani, "Ponkickies", "NHK E-TV Tensai TV-kun YOU Mountain Mojimon no Kai", "NHK E-TV Musica Piccolino", "NHK E-TV R no Law", "TBS Hanamaru Maketi", "TBS Sekai Fushigi Hakken", "TBS Job Tune" E le gata i lea, o loʻo galue o ia i le tele o faʻasalalauga faʻasalalauga ma faʻasalalauga.
[Gane]
musika alps
【itulau fale】
[itulau facebook]
Twitter】
Instagram】
[Youtube channel]
Su'esu'ega (mo talosaga fa'aalia o mea na tupu)
[Savali i tagata Itabashi]
Faafetai mo lau felagolagomai.

Matou te tu'uina atu musika moni Alpine ma teuga moni Alpine, fa'ailoga moni ma fati moni!Fausia i taimi uma se siosiomaga malie.

O Yodeling e iai se mea e taʻua o le yodeling mind, ma a e tiga, e te le faʻapea mai o loʻo e tiga, ae e te pese pea e te manuia.O le mafuaaga lena o le tele o pese e i ai se lagona susulu.

Ou te fiafia ia Itabashi, lea e fai si fa'anofonofo, fa'afoliga tuai, ma ou te fiafia i ai.

Ioe e moni i matou, ae matou te lelei foʻi i luga o le initaneti, faʻamolemole valaʻaulia i matou i se ituaiga o fonotaga!Faafetai lava.