tusiata
Su'e ile ituaiga

musika
Canticum

O se kulupu tu'ufa'atasiga e masani ona ta'alo djembe.O sui auai o Chihiro Furuya, Misaki Motegi, Ayaka Ito, ma Kanon Nishio na faauu mai le Iunivesite o Toho Gakuen.
O le igoa o le vaega o Canticum o lona uiga o le "pese" i le gagana Latina.Talu ai o le djembe na faʻaaogaina e fai ma sui o upu i aso anamua, o loʻo i ai le uiga o le `` Ou te manaʻo e tuʻuina atu musika ma pese (pese, pese, solo) i le leo o le djembe''. Ia Oketopa 2020, na faia ai le konaseti 10 "Canticum-Djembe no Uta-", ma tosina mai ai le aofia i le tele o faafiafiaga na taulai atu i le djembe.
A'oga djembe i lalo o Aika Yamamoto.
I le faaopoopo atu i le djembe, e toaaga tagata taitasi i le tele o gaoioiga eseese, e pei o le taina o le marimba, faaili, ma le faaili apamemea, faiaoga o vasega musika, ma le aoao atu o faafiafiaga i aoga.
[Fa'asolopito o gaioiga]
Oketopa 2020 10st concert "Cantisum ~ Djembe Song ~" na faia
Aukuso 2021 Fa'aalia i le kalena masina Tanabata Festival i Fudaten Shrine
Fa'atulaga e fa'aalia i le "Afternoon Concert" i le Kiyose Keyaki Hall ia Tesema 2021, 12
Koneseti lona 2022 "Canticum ~ We Got Rhythm ~" o le a faia i le Narimasu Act Hall ia Ianuari 1, 7
Aokuso 2022 Fa'atulaga e fa'aalia i le "Oyako Concert" lagolagoina e le Honjo Regional Plaza BIG SHIP
[Gane]
ensemble pa'u, musika a tagata
Instagram】
Su'esu'ega (mo talosaga fa'aalia o mea na tupu)
[Savali i tagata Itabashi]
Talofa tagata uma i le Uarota a Itabashi!
O matou o se kulupu ensemble ta'alo "Canticum" fa'atotonu i djembe.
E te iloa le mea fai musika e taʻua o le djembe?O se pa'u fa'aalia na fanau mai i Aferika.Faatasi ai ma lenei djembe o le tagata autu, matou te faia ituaiga eseese e pei o samba, bossa nova, tango, musika, ma le faʻaleleia.
Ou te faʻamoemoe o le a fiafia tagata uma i le matagofie o le djembe, lea e maua ai le tele o leo, mai le mamafa o paʻu e faʻalogo i lou manava i leo maʻai maualuga!