tusiata
Su'e ile ituaiga

siva
Kamupani Siva Ichirizuka

Ose iunite e siva pese a tagata mai Iapani atoa.
Pese a tagata mai Iapani atoa, mai Hokkaido i le itu i matu e oo atu i Okinawa i le itu i saute... Mai siva faʻamanatuga, siva malosi, siva mama e faʻateia ai le au maimoa, siva aulelei, siva le faʻalagolago, siva malie ma tala faatino. faatinoga malosi e pei o siva.
[Fa'asolopito o gaioiga]
(Sui) Senri Nishizaki ma Ryokue Nishizaki (Nishizaki-ryu faiaoga)

Asari Nishizaki
・Amata a'oga Nishizaki-ryu i le 6 o ona tausaga
・Su'esu'e i lalo ole tupulaga lona lua a Midori Nishizaki
・Nishizaki-ryu faiaoga
・Faauu mai le Performing Arts Academy
・ Fa'aalia i luga o le TV Kinka Honpo Amateur Minyo Meijin Contest i siva a tagata, e aofia ai siva masani i le National Theatre, ma isi.
 Sa faatinoina foi o se sui o le siva fatufatuga a Midori Nishizaki (Mamalu o Shiba Zojoji, Yushima Seido, Arisugawanomiya Memorial Park, Farani, Sepania, San Francisco, Los Angeles, Beijing, Shanghai).
[Gane]
Siva Iapani (siva a tagata Iapani)
Su'esu'ega (mo talosaga fa'aalia o mea na tupu)
[Savali i tagata Itabashi]
Ou te talitonu o le malosi natia o pese a tagata, lea na tutumau e o tatou tuaa i luga o le fogaeleele ma faaaoga o se puna o le malosi e ola ai, o le a maua ai e Iapani i aso nei le malosi ma le lototele e agai ai i luma.
E le gata i lea, ou te talitonu o le taimi lenei ua le amanaiaina ai le aganuu a Iapani, ma ua oo i le taimi e avea ai Itabashi ma itumalo e tumu i faatufugaga o fefaʻatauaʻiga faʻa-va-o-malo, lea e fanau mai ai le faatufugaga, tuʻufaʻatasia ma tuʻufaʻatasia, ma faʻafaileleina le au tusiata. .
[Itabashi Artist Support Campaign Entry]